Przekładaniec truskawkowo-budyniowy
Składniki:
- 1 paczka budyniu waniliowego,
- 1 paczka budyniu kakaowego
- 1/2 kg truskawek
- 3 łyżki cukru pudru
- 5 biszkoptów do dekoracji
- 1 paczka budyniu waniliowego,
- 1 paczka budyniu kakaowego
- 1/2 kg truskawek
- 3 łyżki cukru pudru
- 5 biszkoptów do dekoracji
Sposób przygotowania:
Przygotować budynie według przepisu podanego na opakowaniach. Truskawki oczyścić, umyć, osączyć. Posypać cukrem waniliowym. Jeszcze ciepłe budynie układać warstwami w pucharkach, przekładając truskawkami. Desery owocowe dobrzeschłodzić. Porcje udekorować biszkoptami.
Przygotować budynie według przepisu podanego na opakowaniach. Truskawki oczyścić, umyć, osączyć. Posypać cukrem waniliowym. Jeszcze ciepłe budynie układać warstwami w pucharkach, przekładając truskawkami. Desery owocowe dobrzeschłodzić. Porcje udekorować biszkoptami.
Znalazłam przed chwileczką w necie.

Gorrrrąco!!! Dziś nic nie zmusi mnie do gotowania hehe... Miłej niedzieli życzę wszystkim do mnie tu zaglądającym...
Gorrrrąco!!! Dziś nic nie zmusi mnie do gotowania hehe... Miłej niedzieli życzę wszystkim do mnie tu zaglądającym...